De foto van Werner Kok, omringd door condoleancekaarten, op het altaar dat Bahar voor hem in de kamer maakte.
Volledig scherm
PREMIUM
De foto van Werner Kok, omringd door condoleancekaarten, op het altaar dat Bahar voor hem in de kamer maakte. © Herman Stöver

Actie voor gezin van op vakantie overleden Werner (50): ‘Dit treft iedereen in de wijk’

EDE - Deze zomer kwam Edenaar Werner Kok om het leven tijdens een vakantie met zijn gezin in Turkije. Om zijn vriendin en dochtertje tot steun te zijn zamelen familie en vrienden geld in. Vrijdag is er een Benefiet Bierproeverij.

Wat een geweldige vakantie had moeten worden, eindigt voor het Edese gezin Kok in een nachtmerrie. Tijdens de laatste duik in het zwembad, samen met zijn stiefdochter (11), krijgt Werner Kok (50) een hartstilstand. 

Alles wordt uit de kast gehaald, maar hulp mag niet meer baten. Werner overlijdt de ochtend van 29 augustus op het Turkse resort. De koffers voor de terugreis stonden al gepakt. 

Nog diezelfde avond vliegen Werners vriendin Bahar en haar dochtertje terug naar Nederland. Het lichaam van hun dierbare blijft achter in Turkije.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei