Een grote controle in een recreatiepark in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Een grote controle in een recreatiepark in Ede. © Herman Stöver

Al járen gaat het mis in de vakantieparken: van een verwaarloosde baby tot doorgeladen vuurwapens

EDE - Een doorgeladen vuurwapen, tien mobiele telefoons, een bestelbus vol drugschemicaliën, bijna een pond crystal meth, bijna 2 kilo speed en 38 xtc-pillen. Het was een flinke vondst, in 2020, in een huisje op een vakantiepark in Ede. Maar die vondst staat niet op zichzelf.

5 reacties

 • Piet Moenen

  2 maanden geleden
  Nu worden vakantieparken aangepakt. Met welk doel? Het einddoel afpakken van het vakantie huis van burgers! Alles naar grote eenheidsworst organisaties. Privé bezit wordt gecriminaliseerd. Net als contant geld.
 • Jeroen van de kraats

  2 maanden geleden
  Maar ja, massa is kassa!
 • Mark Doors

  2 maanden geleden
  Wat er stemming makerij, zo wordt het de mensen moeilijk gemaakt met klein budget dat ze daar kunnen wonen, criminaliteit zit overal,en de grootste zitten toch echt in onze regering,maar ja ,niemand heb bijna door hoe de tweedeling in de samenleving er door word gedrukt, wat ze doen is het spelletje van verdeel en heers,eerst maar eens orde stellen in onze regering ,daarna met de vingers naar andere wijze ,
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  De vakantieparken zijn deze weekeen trending topic, vaak terecht maar in sommige gevallen zit er misschien een andere agenda achter. Wie doorklikt naar "verwaarloosde baby op vakantiepark" ziet dat hier Cantecleer bedoelt wordt. Dat verbaast me zeer omdat het hier gaat om particulier eigendom van recreatiewoning en grond, het zijn kwalitatief goede huizen met navenante prijzen en is het tegenovergestelde van een pauperpark. Er wordt daar ook gewaakt tegen illegale bewoning.
 • Hans Jacobs

  2 maanden geleden
  Zo justitie is ook wakker geworden na 25 jaar dit soort criminele rovers nesten getolereerd te hebben.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei