Dirk en Marianne van Ginkel hebben wegens het coronavirus hun meervoudig gehandicapte dochter Marjolein, die in een instelling verblijft, al vier weken niet kunnen zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk en Marianne van Ginkel hebben wegens het coronavirus hun meervoudig gehandicapte dochter Marjolein, die in een instelling verblijft, al vier weken niet kunnen zien. © Herman Stöver

Als je gehandicapte dochter corona heeft: ‘Niet bij je kind kunnen zijn, is vreselijk’

EDE - Het al weken gevreesde telefoontje kwam zondag. Marjolein (40), de gehandicapte dochter van Dirk (74) en Marianne (64) van Ginkel uit Ede, is besmet met het coronavirus. 

3 reacties

 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Komt tijd, komt raad....waar liefde is, maakt het wachten waard. Dank voor uw liefdevolle zorgen.
 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Wat een verdrietige en moeilijke tijd voor de familie. Veel weet ik niet, de wijsheid heb ik niet in pacht, maar ik weet één ding : liefde overwint alles. Ik wens de ouders en iedereen die het zwaar heeft sterkte.
 • CR Nijenhuis-Balvers

  1 jaar geleden
  Fijn dat jullie als ouders over 'onze' clienten vertellen. Met hoeveel liefde wij ook zorgen, familie wordt zo gemist door deze clienten, al het ritme kwijt en niemand weet hoe lang het duurt. Sterkte in deze tijd! 
 1. Sterfte onder bewoners verpleeghuizen en instellingen bijna verdubbeld

  Sterfte onder bewoners verpleeg­hui­zen en instellin­gen bijna verdubbeld

  De sterfte onder bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten, gevangenissen en asielzoekerscentra is bijna verdubbeld. In instellingen was in week 14 (30 maart tot en met 5 april) de sterfte bijna twee keer hoger dan in een gemiddelde week in de eerste tien weken van 2020. Dat melden het CBS en het RIVM op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Autobelasting op de schop? Betalen per gram co2
  Play

  Autobelas­ting op de schop? Betalen per gram co2

 2. Rutte: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Rutte: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

De Vallei