Volledig scherm
PREMIUM
Fotografe Esther Meijer. © Herman Stöver

‘Als je zo klein bent, word je vanzelf creatief’

EDE - Niet iedereen had er vertrouwen in, maar Esther Meijer bewijst dat ze met haar 1.20 meter prima carrière kan maken als fotograaf. ,,Ik heb altijd een inklapbaar krukje bij me.”

Haar interesse voor fotografie ontstond in 2005 op vakantie in Zuid-Frankrijk. ,,Ik had een compact cameraatje bij me waarmee ik van alles vastlegde, zoals mensen en de natuur. Ik werd verliefd op het resultaat. Toen besloot ik fotografie te gaan studeren aan het ROC A12 in Ede”, vertelt Esther Meijer (33), die door een botgroeistoornis slechts 1.20 meter lang is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’
    PREMIUM

    Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’

    Zo’n honderd jaar geleden streken de eerste kampeerders neer op de Veluwe. Campings bestonden in die tijd nog niet, dus werd de tent - of wat daarvoor moest doorgaan - opgezet in een willekeurig stuk bos of op het land van een welwillende boer. ,,Je kunt de Veluwe gerust de bakermat van het kamperen in Nederland noemen’’, zegt Hans Buiter, verenigingshistoricus van de ANWB.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei