Automobilist ernstig gewond door frontale botsing tegen boom in Ede

videoEDE - Een bestuurder van een auto is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt door een frontale botsing tegen een boom aan de Wekeromseweg in Ede. De automobilist raakte van de weg, kwam op de linkerhelft terecht en reed een aantal paaltjes omver. 

Aan de overkant van de weg botste de auto vervolgens tegen de boom. Brandweer, ambulance en een traumaheli kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

De auto liep forse beschadigingen op en lekte vloeistoffen. Om te voorkomen dat er meer olie op de weg terechtkwam, hebben brandweerlieden een speciale vloeistoffenzak onder de wagen geplaatst. De weg was een tijdlang dicht voor alle verkeer, vanwege de afhandeling van het ongeval. Hoe de bestuurder van de weg kon raken, is onduidelijk. 

Volledig scherm
De auto raakte zwaar beschadigd. © Luke Beens/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei