Shirts van amateurclubs op het Malieveld tijdens een demonstratie van de KNVB. De sportbond wilde met de actie aandacht vragen van de overheid voor amateurvoetbal.
Volledig scherm
PREMIUM
Shirts van amateurclubs op het Malieveld tijdens een demonstratie van de KNVB. De sportbond wilde met de actie aandacht vragen van de overheid voor amateurvoetbal. © ANP

Avondklok heeft grote gevolgen trainingen van sportclubs; KNVB doet geheimzinnig over standpunt

DIEREN/EDE - De avondklok die mogelijk wordt ingevoerd, heeft grote gevolgen voor de trainingen die bij de sportverenigingen worden gegeven. Consequentie is dat veel trainingen moeten worden stopgezet.

6 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  "Veel minder jongeren besmet" zegt de nieuwe titel bovenaan de site. Mooi dat alleen al praten over de zoveelste nutteloze maatregel, de avondklok, nu al zijn vruchten afwerpt.
 • Eelco .

  1 maand geleden
  De journalist kan wel proberen een spannend verhaal doen dat ze KNVB zogenaamd geheimzinnig doet over het standpunt. Maar misschien moet hij zich realiseren dat de KNVB simpelweg ook niet meer informatie heeft. Dit soort discussies is aan de specialisten op het gebied van gezondheid, niet aan de organisator van een partijtje voetbal.
 • J.W. Nieuwenhuijsen

  1 maand geleden
  Er zijn genoeg sporten waarbij kinderen al 2 maanden niets kunnen doen, lees zaalsporten. Een maandje niet voetballen kan echt geen kwaad.
 • PN Gerritsen

  1 maand geleden
  Kijk naar het V. K. dan kom je tot inzicht dat we alles moeten proberen om niet zulke toestanden te krijgen. Dus een avond klok is het proberen waard.
 • D.Oetinchem

  1 maand geleden
  Avondklok, wat is het belang dan van het profvoetbal dat blijkbaar wel door moet gaan. Wie heeft hier belang bij??

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

De Vallei