Van links naar rechts: Ben Melgers, Jan Hille Ris Lambers en Fred Tulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Ben Melgers, Jan Hille Ris Lambers en Fred Tulp. © Herman Stöver

Baasjes in Bennekom hebben gevoel dat ze aan lijntje worden gehouden: ‘Hekken hondenlosloopgebied terug’

Als het aan hondenbezitters ligt, komen de hekken bij de ingangen van het hondenlosloopgebied in Bennekom zo snel mogelijk weer terug. Geen hekken is onveilig, stellen zij, voor honden én voor fietsers.

2 reacties

 • Esther Dijk van

  1 week geleden
  Het blijft apart, dat men (de gemeente) na aanleiding van nog geen handvol klachten. Over gegaan is tot de verwijdering van het hek. Er is geen overleg geweest met de initiatiefnemers - honden eigenaren ect het riekt naar macht misbruik (functie) vriendjespolitiek. Als de gemeente iets wil kun je met honderden in protest gaan, ze dauwen het er door. Wat is het belang in deze? Het tevreden houden van een grote groep burgers of de enkeling die last heeft van stank en geluid zonder onderzoek hi
 • Pieter van den Berg

  1 week geleden
  Ja , dat is een grove vorm van gemeentelijke willekeur. Ik heb al voorgesteld om een advocaat in te schakelen want moet makkelijk te winnen zijn omdat de gemeente Ede zich op zeker 6 terreinen op "drijfzand" heeft begeven.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei