Er was veel weerstand in de Edese samenleving tegen de komst van het zonnepark
Volledig scherm
PREMIUM
Er was veel weerstand in de Edese samenleving tegen de komst van het zonnepark © DG

Bedrijf wil nu via rechter zonnepark in Ede afdwingen na bizarre stemming

EDE/ARNHEM - Een afgeketst plan voor een zonnepark in Ede gaat mogelijk in de herkansing. Het bedrijf LC Energy probeert via de rechter de vergunning alsnog af te dwingen, nadat het bedrijf deze eerder niet kreeg na een opmerkelijke stemming in de raad.

5 reacties

 • Jack van Dijk

  1 maand geleden
  Ik hoop dat ook bij de rechter LC Energy bot vangt. Laten we eerst alle daken volleggen voordat we aan het land beginnen. Zeker in het binnenveld wat gewoon een mooi stuk natuur is. Jammer voor LC Energy die aan het volleggen van de daken niets verdienen.
 • Henk van Schuringa

  1 maand geleden
  Zolang er nog daken zijn is er geen enkele reden om zonnepanelen in een weiland te leggen. Het land is van de eigenaar, maar het landschap is van ons allemaal. Er is al voldoende 'landschapspijn' door alle ingrepen in het landschap.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Zonneparken horen niet op de grond, nergens! genoeg industrieterreinen, grote winkelcentra, kantoorpanden ect ect. Het is geen gezicht in de mooie natuur!
 • Martin Reekers

  1 maand geleden
  LC Energy heeft duidelijk de dollartekens in de ogen staan, ergens anders gaat het hen niet om. Op de daken met die dingen en niet op de grond. Maar ja, dat levert LC Energy niets op.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Bedrijf wil nu via rechter zonnepark in Ede afdwingen na bizarre stemming. Nu maar hopen, dat de rechter zich niet laat dwingen voor de aanleg. die dingen horen niet op de grond.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei