Herman Stöver
Volledig scherm
© Herman Stöver

Bennekom is even de weg kwijt bij het NK wielrennen, burgemeester baalt

BENNEKOM Bennekom moest deze zaterdagochtend even wennen aan het NK wielrennen. De wedstrijd voor de beloften tot 23 jaar zogrt voor aardig wat verkeershinder in het dorp.

15 reacties

 • de gelderse gravin

  2 jaar geleden
  ach, het moraalriddertje op zijn ijzeren ros !
 • Biker

  2 jaar geleden
  Mens waar maak je je druk over? Het is godbetert een incident dit NK. Ga eens in een grote stad rondkijken/wonen daar is om de haverklap een festival, evenement etc. met de nodige afsluitingen en omleidingen tot gevolg. Uw lijkt gezien uw vele reactiies bij de Gelderlander goed op de hoogte maar al het nieuws voorafgaand het NK zat in de dooie hoek?
 • Biker

  2 jaar geleden
  Want? De auto en zijn gebruiker zijn heilig? Te triest dat mensen compleet overstuurd zijn omdat ze een halve dag niet de route kunnen rijden die ze voor ogen hadden. Uw moet maar niet in omgeving van Nijmegen gaan wonen want die omgeving is met de  4-daagse compleet ombereikbaar...
 • Biker

  2 jaar geleden
  Je mag je van mij part ook wel behoorlijk schamen als je vanuit Wageningen met de auto i.p.v. de fiets naar de vrije slag rijd. Over hoeveel km praten we dan 3,4,5? Dan heb je deze vertraging gewoon verdiend sorry dat ik het zeg...gek he dat we allemaal steeds dikker worden?
 • RechtvanSpreken

  2 jaar geleden
  Hebben de wielrenners en automobilisten eindelijk eens iets gemeen; ze rijden beide rondjes en komen nergens ! 
 1. Vanaf komend weekend problemen met treinverkeer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?
  oproep

  Vanaf komend weekend problemen met treinver­keer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?

  EDE/UTRECHT/RHENEN - Wie komend weekend vanuit de stations van Ede-Wageningen, de drie Veenendaalse stations en Rhenen met de trein naar Utrecht wil, moet de bus pakken. Vanwege werkzaamheden rijden er zaterdag en zondag geen treinen tussen Utrecht Centraal en die stations. Volgende week rijden er zelfs de hele week geen treinen op het traject tussen Rhenen en Driebergen-Zeist.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei