Ballonnen oplaten tijdens een eerdere uitgave van Koningsdag in Bennekom.
Volledig scherm
Ballonnen oplaten tijdens een eerdere uitgave van Koningsdag in Bennekom. © Tamara Reijers

Bennekom slaat viering Koningsdag een jaar over

BENNEKOM - Inwoners van Bennekom die mee willen doen aan activiteiten op Koningsdag moeten zaterdag uitwijken naar omliggende steden of dorpen. 

2 reacties

 • Edo

  3 jaar geleden
  Serieus, oranjegekte? Alle verenigingen in Nederland kampen met het gebrek aan vrijwilligers. Ook de vereniging die straks jouw vrijmarkt moeten organiseren. Helaas, maar zonder vrijwilligers wordt er helemaal niets georganiseerd. Dus wellicht een idee jezelf als vrijwilliger aan te melden.
 • pambo

  3 jaar geleden
  Teken dat er steeds minder mensen aan de oranjegekte willen meewerken. Op termijn verdwijnt de monarchie en kunnen de koningsdagen aan de herinneringen worden toegevoegd. Alternatief? De viering van onze vrijheid op de dan standaard vrije 5e mei met vrijmarkt, muziekfestivals etc. Zie er nu al naar uit. Leve de republiek der Nederlanden! 
 1. Kosten bouw World Food Experience lopen op: attractie blijft vooralsnog onaangetast maar gaat wel later open
  PREMIUM
  5

  Kosten bouw World Food Experience lopen op: attractie blijft vooralsnog onaange­tast maar gaat wel later open

  De bouw van de World Food Experience (WFE) in Ede gaat nog steeds door, maar de kosten lopen intussen flink op door ontwikkelingen op de bouwmarkt. De stichting achter het attractiepark rond voedsel en voeding heeft enkele aanpassingen aan het gebouw gedaan. ,,Maar dit heeft niet of nauwelijks invloed op de inhoud van de attractie”, zegt woordvoerder David de Bruijn.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei