Volledig scherm
Ballonnen oplaten tijdens een eerdere uitgave van Koningsdag in Bennekom. © Tamara Reijers

Bennekom slaat viering Koningsdag een jaar over

BENNEKOM - Inwoners van Bennekom die mee willen doen aan activiteiten op Koningsdag moeten zaterdag uitwijken naar omliggende steden of dorpen. 

De organiserende stichting Koningsdag Bennekom meldt dat er vanwege een gebrek aan vrijwilligers dit jaar geen activiteiten zijn in het dorp. De bestuursleden hopen volgend jaar weer een gezellige Koningsdag te mogen organiseren.

Vrijwilligers

De Stichting Koningsdag Bennekom bestaat uit te weinig vrijwilligers, waardoor de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden, meldt de organisatie op haar website. Wil de viering in 2020 wel doorgang vinden dan moet zich de komende tijd wel voldoende nieuw bloed melden. De stichting bestaat uit een bestuur en acht werkgroepen: kindervlooienmarkt, koningsmarkt, muziek & attracties, kinderfietsoptocht, oldtimerrit, public relations, techniek & veiligheid en een flexpool voor vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei