Noodweer teistert het oosten van Spanje en Annette van den Berg (50) en André Ribbers (55) zitten er middenin. Hun hotel Cristina in Los Alcázares is veranderd in een gevangenis.
Volledig scherm
PREMIUM
Noodweer teistert het oosten van Spanje en Annette van den Berg (50) en André Ribbers (55) zitten er middenin. Hun hotel Cristina in Los Alcázares is veranderd in een gevangenis. © Annette van den Berg

Bennekoms stel na noodweer in Spanje veilig aangekomen op vliegveld

MURCIA - Noodweer teistert het oosten van Spanje en Annette van den Berg (50) en André Ribbers (55) uit Bennekom zitten er middenin. Omdat hun hotel Cristina in Los Alcázares in gevaar is, hebben ze alles op alles gezet om er te kunnen vertrekken. Dat is gelukt. 

,,We zitten nu op het vliegveld in Murcia”, zegt Van den Berg.

Wat begon als een fijne, zonnige vakantie, leek donderdag even eindigen in een nachtmerrie. Al wil Van den Berg dat direct nuanceren: ,,Wij kunnen hier weg. De bewoners blijven er midden in zitten. Als je dit hier ziet! Onvoorstelbaar. Heel bizar.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei