Militaire Prestatie Tocht Te Paard
Volledig scherm
PREMIUM
Militaire Prestatie Tocht Te Paard © Herman Stöver

Besloten feestje voor paardenmeisjes en stoere militairen

OTTERLO - Militairen en politiemensen uit binnen- en buitenland vonden elkaar zaterdag op de Hoge Veluwe in hun liefde voor het edele dier. Ze reden met veel enthousiasme een stevige rijtocht en deden onderweg pittige proeven. ,,Beter dan te paard kun je het park niet ontdekken.”

Het hippische evenement bij Otterlo draagt de klinkende naam Militaire Prestatie Tocht Te Paard, volgens militair gebruik uiteraard afgekort, en wel tot MPTTP. Van een formele militaire sfeer is op de picknickweide in de Hoge Veluwe echter bepaald geen sprake deze zaterdag. Plukjes paarden staan uit te rusten, terwijl hun berijders even bijkomen met een broodje. Familie en vrienden van de 140 deelnemende ruiters drinken koffie bij de snacktent of staan te kijken bij de behendigheidsproeven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei