Volledig scherm
De bestuurder van een Caddy haalde in, raakte een BMW, sloeg over de kop en liet een spoor van vernielingen na. Toch vertrok hij te voet voor de politie er was. © AS Media

Bestuurder Caddy slaat over de kop, praat even met gedupeerden en vertrekt snel voor de politie er is

Zaterdagavond heeft vlak voor middernacht een ongeval plaatsgevonden aan de Goorsteeg in Ede. De veroorzaker ging er snel vandoor, voor de politie arriveerde.

De bestuurder van de Volkswagen Caddy wilde een BMW inhalen. Tijdens die manoeuvre botste hij tegen de BMW en raakte hij van de weg. Met zijn auto belandde hij uiteindelijk in een weiland. Tijdens de crash is de Caddy over de kop geslagen en heeft deze een compleet hekwerk vernield. De Caddy is total loss en de BMW liep forse schade op.

Even in gesprek

Na het ongeval hebben beide bestuurders nog met elkaar gesproken, waarna de bestuurder van de Caddy besloot te voet te vertrekken. Het vermoeden bestaat dat de weggelopen bestuurder onder invloed van alcohol was. Vooralsnog is hij niet aangehouden.

De inzittenden van de BMW kwamen met de schrik vrij, of de andere bestuurder gewond is geraakt, is niet bekend.

Een berger heeft het wrak uit het weiland getakeld en beide voertuigen afgevoerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei