Koos Keizer is beveiliger bij Wageningen University & Research. Nu alle onderwijsinstellingen gesloten zijn wegens het coronavirus houdt hij toezicht bij de Rabobank in Veenendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Koos Keizer is beveiliger bij Wageningen University & Research. Nu alle onderwijsinstellingen gesloten zijn wegens het coronavirus houdt hij toezicht bij de Rabobank in Veenendaal. © Herman Stöver

Beveiligers vinden een ander stekje nu scholen en bedrijven hun deuren sluiten

VEENENDAAL/EDE - Beveiligers uit de regio storten zich op een andere markt nu bedrijven hun deuren sluiten en de evenementenbranche tot stilstand is gekomen. Ze attenderen bezoekers van supermarkten, bouwmarkten en ziekenhuizen op ‘anderhalve meter afstand’.

,,Het is totaal ander werk, maar dat maakt mij niks uit. Ik ben al lang blij dat ik nog werk heb”, zegt beveiliger Koos Keizer (63). Normaliter bewaakt hij het ‘fort’ Wageningen University & Research, nu houdt Keizer toezicht bij de Rabobank Veenendaal waar hij bezoekers wijst op de anderhalve meter afstand.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei