Bewoners geschokt na plofkraak in Ede: ‘Mijn kop had eraf kunnen zijn’

video / updateEDE - Aan de Parkweg in Ede is vanmorgen vroeg rond 4:00 uur een plofkraak gepleegd. De schade ter plekke is groot. Na de kraak zijn twee mannen op een scooter weggereden. Ze hadden een grote tas bij zich.

 1. Traumahelikopter ingezet na ernstig eenzijdig auto-ongeluk in Wekerom: twee gewonden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht
  MET VIDEO

  Traumaheli­kop­ter ingezet na ernstig eenzijdig au­to-ongeluk in Wekerom: twee gewonden met spoed naar het ziekenhuis overge­bracht

  WEKEROM- Aan de Koperensteeg in Wekerom heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een auto met daarin drie mannen van 24, 25 en 26 jaar oud zou rond 00.30 uur van de weg zijn geraakt en in botsing zijn gekomen met twee bomen. De bestuurder (25) moest worden gereanimeerd en was mogelijk onder invloed. Alle inzittenden zijn buiten levensgevaar.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei