Bewoners van de Verlengde Maanderweg in Ede plaatsen een spandoek om van hun straat een fietsstraat te maken.
Volledig scherm
Bewoners van de Verlengde Maanderweg in Ede plaatsen een spandoek om van hun straat een fietsstraat te maken. © Herman Stöver

Bewoners Verlengde Maanderweg Ede laten zich horen: 'Welkom Fietsstraat'

EDE - Bewoners van de Verlengde Maanderweg in Ede onthulden zaterdag een spandoek met de tekst 'Welkom fietsstraat.' ,,We willen een tegengeluid laten horen.’’

8 reacties

 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  een bestemming is geen eindbestemming, een plan is een idee. in ede is een idee altijd een slecht plan gebleken. ik noem geen namen, maar als je een K voor zijn initialen zet krijg je KLM. als er straks gedonder in de lucht zit, hoeft het niet altijd onweer te zijn. verder zeg ik niets, ik ben geen klikspaan en jawel, u, iedereen mag door mijn straatje gaan ! op klm na dan !
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  het fietsstraatplan.....wat komt daarvan ? verdeeldheid in een buurt en waar verdeeldheid heerst gaat men partijen kiezen en strijden. ik adviseer de rijdende rechter uit te nodigen, maar let wel : de man komt met de auto !  wie "mag" wel met de auto en wie "moet" per fiets....het is een onhaalbare zaak. dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen. samen...in vrede, als het ff kan !
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dit staat in het bestemmingsplan.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  "Helft van de auto's die door de Verlengde Maanderweg rijden, is geen bestemmingsverkeer", "Sluipverkeer"... waar staat dat je alleen over een weg mag als je ook daadwerkelijk daar moet zijn? Een weg is toch toegankelijk voor iedereen en die ligt er niet voor niets.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dat is ook de bedoeling, meer verkeer op de wegen die ervoor bestemd zijn. 

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei