Volledig scherm
Schuifelen langs de kraampjes in Lunteren. © Herman Stöver

Braderie Lunteren trekt honderden koopjesjagers

LUNTEREN - Toeristen, maar ook de nodige geboren inwoners van Lunteren, schuifelen langs de ongeveer honderd kramen die staan opgesteld in de Dorpsstraat in het centrum van het dorp. 

Volledig scherm
Zoeken naar koopjes in Lunteren. © Herman Stöver

Het mooie weer heeft woensdagmiddag veel volk gelokt naar de eerste van vijf traditionele zomermarkten in het dorpshart. Ook de komende vijf woensdagmiddagen en -avonden is de Dorpsstraat tussen 14.00 en 21.00 uur het toneel van een flinke braderie. 

Wie meer van tweedehands spullen houdt, kan ook in Lunteren terecht. Zaterdag en op 11 augustus zijn er rommelmarkten die zijn geopend van 7.00 tot 15.00 uur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei