Volledig scherm
Schuifelen langs de kraampjes in Lunteren. © Herman Stöver

Braderie Lunteren trekt honderden koopjesjagers

LUNTEREN - Toeristen, maar ook de nodige geboren inwoners van Lunteren, schuifelen langs de ongeveer honderd kramen die staan opgesteld in de Dorpsstraat in het centrum van het dorp. 

Volledig scherm
Zoeken naar koopjes in Lunteren. © Herman Stöver

Het mooie weer heeft woensdagmiddag veel volk gelokt naar de eerste van vijf traditionele zomermarkten in het dorpshart. Ook de komende vijf woensdagmiddagen en -avonden is de Dorpsstraat tussen 14.00 en 21.00 uur het toneel van een flinke braderie. 

Wie meer van tweedehands spullen houdt, kan ook in Lunteren terecht. Zaterdag en op 11 augustus zijn er rommelmarkten die zijn geopend van 7.00 tot 15.00 uur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Psychoot springt onder invloed van GHB in gracht en valt in ziekenhuispyjama beveiliger aan

    Psychoot springt onder invloed van GHB in gracht en valt in ziekenhuis­py­ja­ma beveiliger aan

    EDE - Een 30-jarige Edenaar die afgelopen zomer in een Utrechtse gracht sprong onder invloed van GHB en drijfnat naar het ziekenhuis werd gebracht, heeft vervolgens op straat in een ziekenhuispyjama een beveiligingsmedewerker van ziekenhuis Diaconessenhuis met een heggenschaar aangevallen. Een poging tot doodslag, meent de officier van justitie, die daarvoor donderdag 24 maanden cel eiste.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei