René Verhulst, burgemeester van Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
René Verhulst, burgemeester van Ede. © Gemeente Ede

Burgemeester van Ede: ‘Stel verkiezingen uit’

EDE - De verkiezingen voor de Tweede Kamer staan op de agenda voor 17 maart. Kwetsbare Nederlanders mogen de twee dagen daarvoor al stemmen. Te vroeg, vindt René Verhulst. De burgemeester van Ede pleit voor uitstel naar juni.

6 reacties

 • alleen -de waarheid

  1 maand geleden
  Als jullie reageerders hier onder als kabinet hadden was Nederland al uitgestorven. Ga gewoon lekker met z'n allen zelf lekker samen koken.
 • Roy

  1 maand geleden
  Zie hier een aantal Trumpiaanse reacties. Tsja, dat krijg je als je je informatie via de sociale media verkrijgt.
 • T Lamme

  1 maand geleden
  De argumentatie van de burgemeester is helder en juist. Je kan nog geen verantwoorde verkiezing voor iedereen organiseren en dat is ondemocratisch. Maar op 17 maart gaat deze 78 jarige zeker stemmen, vooral tegen die CO2 onzin.
 • R. Fluit

  1 maand geleden
  Kan die vent niet gaan koken?
 • Marc

  1 maand geleden
  Zo moe van... de burgemeesterT van Ede, pfff
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  3

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

De Vallei