Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit. © Herman Stöver

Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!

EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

5 reacties

 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  Geen woorden, maar daden en aan daadkracht ontbreekt het - óók B en W-  BeterWeetjes_  nogal eens ! Je kunt veel willen, veel verwachten van de burger, maar als goed bestuurder moet je oog en oor en hart hebben voor hen. De liefde moet van twee kanten komen !
 • Joseph

  3 jaar geleden
  Krasse taal en daar blijft het net als die burgemeester van west maas en waal welterusten
 • Ton Boekhout

  3 jaar geleden
  Krasse taal
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  De overheid is niet naïef, maar zelf de grootste dief !
 • vrijeburgemeesters

  3 jaar geleden
  Georganiseerde misdaad! Moeilijk begrip. Voor mensen van de overheid kan je deze definitie niet aangerekend worden. Zag laatst een georganiseerde afval stort van de gemeente sint anthonis. (sintanthonis.com). Blijkbaar liggen de verschillen tussen "witte boorden criminaliteit"en de de normale ondernemer toch binnen ons verziekt rechtssysteem. Meten met twee maten.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei