Volledig scherm
PREMIUM
Jack Borgers, de zoon van de eigenaar van camping Midden-Veluwe in Harskamp bij de nieuwe safaritenten. © Herman Stöver

De camping wordt steeds luxer: ‘Een caravan was voor minder bedeelden, nu meer voor de elite’

HARSKAMP - De klassieke camping verdwijnt. Gasten willen meer luxe en uitgebreide voorzieningen. ,,Je moet als campingeigenaar blijven investeren.’’

'Hoi Jack’, groeten twee jongetjes langs de kant van de weg, terwijl Jack Borgers (35) in een elektrische wagentje voorbij rijdt. Ook de rest van het ritje over het campingterrein gaat zijn rechterhand constant omhoog.

De manager van camping De Midden Veluwe bij de Harskamp, zoon van eigenaar Marie-José Borgers,  gaat er prat op dat hij alle gasten kent; vaste en tijdelijke, jong en oud. En zij kennen hem.

,,Persoonlijk contact is zo belangrijk. Ik wil dat mensen zich hier thuis voelen en dat ik hen direct kan helpen als er problemen zijn.’’ En dus drinkt hij regelmatig een kop koffie met de ouders en speelt hij af en toe Fortnite met de kinderen in de ‘playzone’, waar acht PlayStations staan opgesteld. 

Quote

Vroeger was een caravan voor de minder bedeelden, nu meer voor de elite.

Jack Borgers, camping Midden-Veluwe
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei