De hijskraan was al besteld, maar de onbewaakte overweg blijft nog open

LUNTEREN/ ARNHEM - Een bewoner heeft woensdag in kort geding voorkomen dat Prorail per direct de onbewaakte spoorwegovergang ‘Zandkamp’ in Lunteren afsluit. De overweg is onderdeel van de Valleilijn tussen Ede en Amersfoort. 

4 reacties

 • Sjoo

  2 jaar geleden
  Ik kom morgen u tuin 4 meter inkorten, de graafmachine is al gehuurd. Bij afzeggen betaald u het daggeld van de kraan en dat van de werklui. Ik wilde u alleen maar even infomeren. 
 • Aug

  2 jaar geleden
  Een beetje beleefdheid jegens zo'n oude baas mag wat mij betreft een paar mensenlevens kosten!
 • JFJ

  2 jaar geleden
  Ook vervelende eigenwijze mensen moeten op correcte wijze behandeld worden als het om contractueel of notarieel vastgelegde rechten gaat. 
 • A.M. Aarts

  2 jaar geleden
  Dus deze man van 75 voert deze procedure alleen maar omdat hij last heeft van "lange tenen".Omrijden levert hem in de praktijk zo goed als geen nadeel op maar deze man heeft alleen maar last van zijn ego en daarom moet de rechter zich hiermee bezig houden en mag ProRail alle extra kosten ophoesten zoals het voor nop inhuren van een kraan.Waar mij betreft mag die eventuele schadevergoeding worden verminderd met al deze kosten!
 1. Hoogoplo­pen­de ruzie in de app, ergernis over feestjes: zo splijt corona families en groepen vrienden
  PREMIUM
  2

  Hoogoplo­pen­de ruzie in de app, ergernis over feestjes: zo splijt corona families en groepen vrienden

  Vriendschappen die al decennialang bestaan, overleven corona niet. Verhitte discussies in WhatsAppgroepen, een verjaardag die niet meer zo gezellig was nadat het onderwerp ‘corona’ of ‘vaccins’ werd aangesneden, het zorgt voor breuklijnen in vriendengroepen en families bleek uit een oproep die De Gelderlander plaatste om ervaringen te delen. Hoe corona een splijtzwam kan zijn.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. Protest rond Maagdenrotonde Apeldoorn na ingaan avondklok
  Play

  Protest rond Maagdenro­ton­de Apeldoorn na ingaan avondklok

De Vallei