Volledig scherm
Technova College in beweging. © Renate de Graaf

De school in Ede is altijd in beweging

EDE - Breng je school in beeld, op een manier zoals jij die ziet. Die opdracht kregen zes derdejaars studenten Fotografie en Vormgeving van Technova Ede van deze krant. Ze gingen allemaal op pad en professioneel fotograaf van deze krant, Herman Stöver uit Ede, koos er de allermooiste uit. 

Volledig scherm
Fraai lijnenspel in de entreehal van Technova College Ede. © Fleur Reinten

Dat werd een beeld van Renate de Graaf. Door te spelen met haar sluitertijd wist ze beweging vast te leggen in haar foto. Stöver: ,,Er gebeurt iets op de foto, ik vind dat heel grappig gedaan.’’ Renate de Graaf legt uit wat ze met haar foto beoogde:  ,,Onze school staat er altijd, maar de mensen die er werken en studeren zijn altijd in beweging.’’ Op de tweede plaats eindigde een foto van Fleur Reinten: een fraai lijnenspel in de entreeehal waar studenten aan het werk zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei