Defensie vergroent en innoveert: dit zijn de nieuwste elektrische voertuigen en andere noviteiten

videoEDE - Elektrische militaire voertuigen, een heftruck die rijdt op waterstof en een legertent met zonnepanelen. In de Nationale Klimaatweek toonde Defensie zaterdag op de Open Dag hoe ze wil innoveren en vergroenen.

2 reacties

 • m bruijn

  1 maand geleden
  De hamvraag is natuurlijk: Hoe groen is de munitie? Of blijft het bij pang-pang roepen?
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  In ons eigen land zijn ook 2 bedrijven al jaren leverancier van kleine behendige voertuigen voor Defensie , w.o 1 in Tiel....die o.a de ,,Vector,, (?) produceerde... maar met dit project vielen ze buiten de boot , omdat het ,,,buitenland,,, iets goedkoper was , hopelijk komen ze daar ook achter als er onderdelen e.d nodig zijn , terwijl in eigen land alles ruimschoots voorhanden is , helaas...het werd hun niet gegund....
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei