Defensie zorgt voor meer lawaai bij Deelen

VideoDefensie gaat veel meer vliegen op de vliegbasis Deelen bij Arnhem en Ede. Naast helikopters moeten er ook transportvliegtuigen kunnen landen op het oude militaire vliegveld. Dat zou meer geluidshinder betekenen voor de omgeving.

9 reacties

 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Mooi spul, dat wat over komt. De ramen staan te trillen in de sponningen.Maar ik ben hier jaren 60 geboren  en zal er ook onder de grond gestopt worden, dus een paar keer in het jaar het huis voelen trillen is gewoon bijzaak..... gelukkig nog geen klagers ,maar als......moeten dat nieuwelingen zijn....
 • Billie84

  3 jaar geleden
  Daar ben ik dan weer mee opgegroeid, vanuit Doesburg en later Rheden, was het altijd machtig mooi om als jong gastje de Chinook's over te zien vliegen met daaronder materieel. Dan wist ik ook dat het zomervakantie was, meestal gebeurde dat dan, stond ik de achtertuin te kijken naar alles wat over kwam vliegen richting Duitsland.
 • Desirea

  3 jaar geleden
  Ik heb mijn tuin klaar gemaakt als landingsplaats maar of ze komen? anders kijk ik wel naar boven hoog kijken hoeft gelukkig niet want ze komen mooi laag over,bijna elke dag richting ginkelse heide en dat zonder een speciale gebeurtenis.En nu met oefening Falcon Autumn is het weer volop genieten en ja het is voor de een herrie en voor de ander niet en ook hier heeft een voordeel een nadeel maar vergeet niet waarom en waarvoor we het doen.
 • Enspijk

  3 jaar geleden
  Er moet goed geoefend worden en ja dat mag ook over mijn huis. ( dat gebeurt trouwens al )
 • M Apeldoorn

  3 jaar geleden
  Heerlijk om die machines te zien en horen vliegen!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei