Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Dichte mist in Oost-Nederland: Pas je snelheid aan (en koop een auto met radar)

NIJMEGEN - Wie vanochtend de weg op gaat, moet rekening houden met dichte mist. Op sommige plekken is het zicht zo slecht, dat het gevaarlijke situaties kan opleveren.

14 reacties

 • Gerrit

  3 jaar geleden
  Het is mistig en wat kopt de krant....koop een auto met radar... Ja hoor, iedereen heeft wel een zak geld klaarliggen! Weet de schrijver wel hoe de wereld in elkaar zit? Niet dus! Mist? Pas je snelheid aan en groot licht met mistachterlichten... kost niks extra...
 • Anton

  3 jaar geleden
  Is tegenovergestelde gebleken dan? Heeft u een link naar een onderzoek waaruit dat blijkt? Een eigen berekening mag ook uiteraard want dat kunt u zo goed.
 • Johann utBroamt

  3 jaar geleden
  Doe liever je volledige verlichting aan. Je ziet veel mensen rijden met alleen frontverlichting. ze beseffen gewoon niet, dat ze een groot gevaar zijn voor de medeweggebruikers.
 • Janette

  3 jaar geleden
  Echt he, is het bij elk bericht nu nodig om weer uw afgunst uit te spreken en de standaard riedels af te draaien? Het beeld dat iedereen die meer dan modaal verdient een zakkenvuller is, staat ver van de waarheid. Toegegeven, het bekt lekker en scoort makkelijk. Maar tel uw zegeningen ipv te klagen over wat u niet heeft!
 • Mart

  3 jaar geleden
  Ik leerde 42 jaar geleden, bij mist"afstand houden" anticiperen en voorzichtig rijden. Tegenwoordig gaan we teveel van de techniek uit en worden we afhankelijk van extra veiligheidsmiddelen in de auto.

In samenwerking met indebuurt Ede