Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Shutterstock

Directeuren van groot vakantieparkenconcern vervolgd voor verkrachten babysitter

LUNTEREN - Twee directeuren uit Ede en Apeldoorn van een groot Nederlands vakantieparkenconcern uit Lunteren worden vervolgd wegens een gezamenlijke verkrachting van hun babysitter. Dat zou in 2019 zijn gebeurd in Beausoleil, bij Monte Carlo.

5 reacties

 • derk vd wijk

  1 maand geleden
  Tsja, echte toppers......
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  @Ruud Berns, Het betreft hier directeuren van hetzelfde bedrijf. Gelet op het mogelijke misbruik van positie zijn alle details van belang in deze zaak naar de pers vind ik. Mijn opmerking was algemeen bedoeld maar ik begrijp je reactie...
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Zoals te doen gebruikelijk gaat advocaat van verdachten een mediaoffensief beginnen over niet relevante zaken om het ‘slachtofferschap’ van verdachte uit te vergroten. Zoals de smerige cel, het letsel. Niet relevant! Spijtbetuiging of iets dergelijks richting slachtoffer? Hoe is het nu met verkrachte babysitter?
 • Ruud Berns

  1 maand geleden
  Joris Goedbloed, als je het artikel goed leest dan zie je dat het een vrouwelijk slachtoffer betreft. Los daarvan, hoe relevant is het om het geslacht te weten?
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Beetje vage informatie. Babysitter? Meisje of jongen? Leeftijd? Zitten zij nog vast? Nationaliteit van de oppas? Gebruiken de verdachten drugs? Verdacht van aanranding of verkrachting? Kortom zoveel vragen, op deze karige manier kunnen geruchten de wereld in komen, dat zal de persvoorlichter van de politie toch wel begrijpen...

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

De Vallei