Defensiepersoneel dat eind maart bij het ziekenhuis in Ede, arriveert.
Volledig scherm
Defensiepersoneel dat eind maart bij het ziekenhuis in Ede, arriveert. © Herman Stöver

Documentaire geeft kijk achter de schermen op de Intensive Care in ziekenhuis Gelderse Vallei

EDE - Sergeant van de Eerste Klasse Niels neemt in de eerste aflevering van de documentaire Nederland strijdt tegen corona op Discovery de kijkers mee achter de schermen op de Intensive Care in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

De aflevering wordt deze zondagavond om 20.30 uur uitgezonden. In de documentaire worden verschillende medewerkers van Defensie gevolgd die meewerken aan de strijd tegen corona. Militaire artsen en verpleegkundigen worden bijvoorbeeld ingezet in ziekenhuizen om het zorgpersoneel bij te staan. Zo ook in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Cameraploeg van Discovery

Militairen van de Geneeskundige Dienst van Defensie werken daar sinds eind maart, onder meer op de afdeling Intensive Care. Een cameraploeg van Discovery heeft daar Niels, een militair verpleegkundige, gevolgd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei