Dood Ben (64) na ruzie om blikschade is mokerslag: ‘Hij was een vaderfiguur, een knuffelbeer’

videoWaarom kostte het afhandelen van wat blikschade de 64-jarige Ben zaterdag het leven? Vrienden en collega’s kunnen zich niet voorstellen dat het slachtoffer daar zelf ook maar enige aanleiding toe heeft gegeven.

9 reacties

 • Henri Altena

  2 maanden geleden
  De 12 jaar voor doodslag die gegeven kan worden is gewoon netjes, levenslang is echt lang hoor als je 36 bent en kleine kids hebt, laat justitie eerst maar eens uitzoeken wat en hoe het echt ontstaan is (al is bij dood er meestal maar 1 of geen verhaal ) als je bewust iemand plat rijdt vind ik wel jammer dat de goede defence advocaat het altijd op een begrip kan gooien wat verlichting biedt voor de "dader" iedereen hoort gewoon de verantwoording te nemen voor zijn/haar daden
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  En als er wettelijk en overtuigend bewijs is geleverd Max Woods? Wat voor straf zou jij dan geven?
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Doorgedraaide die dit doet,maar tegenwoordig zijn ze zo kleine geit en ze staan op hun achterste benen.Zielige maatschappij!
 • Fam. Terlouw

  2 maanden geleden
  Zullen we eerst even naar wachten tot de politie haar onderzoek heeft afgerond voor dat we allemaal een oordeel vellen. Uiteraard is het verschrikkelijk wat er gebeurd is, daar is geen discussie over. En de nabestaanden ondersteunen is heel belangrijk, maar laat politie en justitie hun eigen verantwoordelijkheid houden svp.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  Als je meerdere keren moedwillig over iemand heen rijdt en die persoon bewust doodt, dan is er geen sprake van 'paniek' of 'poging tot doodslag'. Dan hebben we het gewoon over moord. Eens zien hoe de wereldvreemde rechterlijke macht in Nederland dit nu weer tot een taakstraf weet te reduceren...

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei