Drie mannen vast voor shovel-aanslag op persfotograaf: ‘Het is hier echt geen Urk’

NEDERWOUD - Drie mannen zitten vast voor de shovel-aanslag op een persfotograaf. De politie pakte woensdag een derde verdachte op. De bewoners van de buurtschap zitten met het voorval in hun maag. ,,Het is hier echt geen Urk.”

12 reacties

 • janv meulen

  1 jaar geleden
  Ze kunnen aan URK nog een voorbeeld nemen !!!!!!!
 • ene Harrie Dathadjegedacht

  1 jaar geleden
  Het is hier echt geen Urk Klopt....nog erger
 • Nicky Jansen

  1 jaar geleden
  Bert Gransen, ik ben heel benieuwd welke waarheid hier verdraaid is (politie ook denk ik). Kun je daar iets meer over vertellen? Dan weten we misschien waarom de persfotograaf is aangevallen. Als je niet weet wat er verdraaid is en alleen maar wat loze kreten roeptoetert, hoor ik dat ook graag. Dank alvast!
 • Marco van Thiel

  1 jaar geleden
  Pogint tot doodslag. Oppakken en heel lang geen daglicht. Of er nu een reden was of niet. Dit moeten wij als maatschappij in alle opzichten absoluut in de strengste vorm bestrijden.
 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Opvallend veel reacties die aantonen dat ook hier de boodschapper de schuld krijgt om zo de aandacht van het werkelijke probleem aan te pakken. Velen denken het recht te hebben om dat recht in eigen hand te nemen. Dit komt door de ikke cultuur waarin velen leven. Gevoed door sommige politieke stromingen die alles ontkennen en als fake nieuws afdoen om alleen maar onrust te zaaien. Daardoor voelen zich individuen zich gesterkt in de gedachte dat alles kan en mag om hun zin door te drijven.
 1. Omstanders duwen auto persfotograaf opzettelijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensgevaarlijk’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf opzette­lijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensge­vaar­lijk’

  LUNTEREN - Een persfotograaf en zijn vriendin zijn maandagavond in Lunteren aangevallen door omstanders tijdens een vermeende autobrand. De auto van de fotograaf werd opzettelijk in de sloot geduwd met een shovel en vervolgens ook nog op de kop gegooid. Twee mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Betrokkenen reageren geschokt op de gebeurtenissen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei