Koningin Maxima in gesprek met medewerkers van Karakter - Foto Raphael Drent
Volledig scherm
PREMIUM
Koningin Maxima in gesprek met medewerkers van Karakter - Foto Raphael Drent © Raphael Drent

Druk in jeugdpsychiatrie wordt steeds groter: ‘We hebben onvoldoende capaciteit’

NIJMEGEN/EDE - De druk op jongeren met psychische problemen neemt alsmaar toe. De kinderen, hun gezinnen, maar ook de medewerkers in de psychiatrie rennen een dubbele marathon, vertellen medewerkers van jeugdpsychiatrische organisatie Karakter. In een digitaal werkbezoek deelden artsen, behandelaars en jonge patiënten hun ervaringen met koningin Máxima.

3 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Willem, het maakt niet uit of Mark R. het wel of niet weet. Hij geeft toch niets toe. En als ie iets toegeeft zie je aan zijn hele houding dat hij het moest toegeven zonder erachter te staan. Avondklok, mondkapje. Zinloos, maar gewoon de poot stijf houden. Alleen rijke geldwolven stemmen op Mark R
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  @Mies er zijn heel veel mensen die genieten als alles kapot gaat, en helaas is die cult aan de macht gekomen voor zolang het duurt. We moeten voor onze kinderen opkomen, maar ook voor het personeel wat 8 uur per dag een mondkap moet dragen. Mondkappen werken niet, dat weet iedereen behalve Rutte! En aan wie heeft Rutte trouw moeten zweren om zijn baantje te krijgen? Juist!
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Ik merk dat ik iedere dag een beetje bozer wordt door deze waanzin. Avondklok verlengen, psychiatrie die het niet meer aan kan, zoveelste faillissement. En als ik Rutte dan zie staan met zijn zelfingenomen kop, ik ga niet zeggen wat ik dan allemaal denk en voel. Als je nog op zo'n gast stemt kan ik niet anders concluderen dan dat je geniet van alles dat kopje onder gaat.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

De Vallei