Bewoner Jan Willem van der Veen en bouwdeskundige Danny Veerman op het Enka-terrein in Ede. De woningen voldoen niet aan de bouwvergunning, constateerde de toezichthouder.
Volledig scherm
Bewoner Jan Willem van der Veen en bouwdeskundige Danny Veerman op het Enka-terrein in Ede. De woningen voldoen niet aan de bouwvergunning, constateerde de toezichthouder. © Raphael Drent

Dwangsom dreigt voor ‘prefab-bouwer’ Slokker Innovate om project in Ede

Het in opspraak geraakte bouwbedrijf Slokker Innovate uit Zeewolde hangt een dwangsom boven het hoofd. De fabrikant van kant-en-klare woningen hield zich niet aan de bouwvergunning bij de realisatie van een woningproject op het Enka-terrein in Ede. Dat bevestigt Omgevingsdienst De Vallei, de toezichthouder voor bouwvergunningen in Ede.

3 reacties

 • Swaluw

  2 jaar geleden
  Slokker gaat in juni zonnepanelen plaatsen ter compensatie. Helaas moeten de bewoners die extra zonnepanelen willen de hoofdprijs betalen omdat Slokker er wat aan wil verdienen. Helaas geen lerende organisatie en geen oog voor de klant. 
 • M Dijk

  2 jaar geleden
  Jij kent het familiebedrijf Slokker blijkbaar niet! Dit wordt heus netjes opgelost.
 • Gerrit

  2 jaar geleden
  En steeds lees ik dat Stokker met iedereen in gesprek gaat.... Maar jiks aan de problemen doet! Stokker is druk bezig zijn geld weg te sluizen en laat zich, als dat klaar is, failliet vrrklaren zodat de kopers niks meer kunnen....

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

De Vallei