Volledig scherm
t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiEde 20/05/2018 Eten op Rolletjes / Akoesticumopdrachtnr. 190054 foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei © Herman Stöver

Ede geniet van zonnig openluchtrestaurant bij Eten op Rolletjes

EDE - De tijden dat men genoegen nam met een frituurkar in het hoekje van het festivalterrein zijn al even voorbij. Het eten is luxer, de wagens mooier en de keuze groter. 

Sterker nog, het festival wordt hier en daar tegenwoordig om de foodtrucks heen georganiseerd. In Ede werd in de tuin van het Akoestikum afgelopen weekend voor de vijfde keer 'Eten op Rolletjes' gehouden. En daar was het in het zonnetje goed toeven. 

Zorgeloos waren bezoekers niet, want kiezen was niet gemakkelijk. Wil ik een taco met vis, poffertjes, ossenhaas of toch een ambachtelijke pizza? En neem ik dan een verse sap, een ijskoud biertje of een cocktail? Naast dertig gespecialiseerde, rijdende restaurants, stond er muziek en vermaak op het menu. Kinderen maakten plezier bij het poppentheater en in de schminkhoek. Bands en dj's zorgden voor muziek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei