Wethouder Leon Meijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Leon Meijer. © Gemeente Ede

Ede ontkomt niet aan pijnlijke bezuinigingen als het Rijk niet financieel bijspringt

EDE - De coronacrisis kost Ede 10 tot 15 miljoen euro, schat wethouder financiën Leon Meijer. Als het Rijk niet financieel bijspringt dan ontkomt Ede niet aan pijnlijke bezuinigingen. ,,Als KLM gered kan worden, dan kan het kabinet toch ook gemeentes redden?’’

4 reacties

 • Gelderse Gravin

  10 maanden geleden
  Ja
 • Elvis

  10 maanden geleden
  Gelet op de noodkreet van wethouder Meijer dat het water aan onze lippen staat, moet hij NU onmiddellijk stoppen met zijn WFC speeltje! Deze peperdure luchtfietserij kunnen we ons dus niet meer veroorloven. De komende generaties mogen niet opgezadeld worden met de miljoenen kostende    ambities van Meijer. De gemeenteraad van Ede moet direct actie ondernemen om te zorgen dat we ons (de burgers) hierin niet verzuipen. En laat ook maar duidelijk worden wat deze "grap" de burgers tot nu toe gekost heeft.
 • Gelderse Gravin

  10 maanden geleden
  De provincie Gelderland is de rijkste gemeente van Nederland, maar kijkt vast met argusogen hoe Ede met de centjes/ subsidies omspringt. Er zijn bakken/ miljoenen euro's compleet verkeerd en onbezonnen gespendeerd aan o.a.luchtkastelen ( WFC ) en jongeren (soosjes), die niet willen werken voor hun hobby's. De gemeente Ede moet de gemeentelijke happerijen en borrels en andere ongein van tafel vegen. Brood meenemen en de kantine opdoeken. Pasjes inleveren en back to basic. Zo wérkt dat om ons huishoudboekje op orde te brengen !
 • Mieke

  10 maanden geleden
  Sport is belangrijker dan cultuur.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

De Vallei