Esther Holierhoek praatte gisteren een meisje van het spoor bij Rhenen.
Volledig scherm
Esther Holierhoek praatte gisteren een meisje van het spoor bij Rhenen. © Emiel Muijderman

Edese praat meisje van het spoor af en raakt velen met verhaal over redding

EDE/RHENEN - De Edese Esther Holierhoek kreeg gisteren de schrik van haar leven toen ze 's ochtends een meisje bij een spoorovergang zag lopen. Ze stapte uit haar auto en praatte op het meisje in: met succes. Haar verhaal op Facebook, gericht aan het meisje, kan rekenen op tientallen loftuitingen. 

12 reacties

 • Daan

  3 jaar geleden
  Niets duidt erop dat dit gebeuren plaats heeft gevonden bij een psychiatrische instelling in de buurt, maar ik begrijp uw opmerking. Dat is omdat de grond in de buurt van spoorlijnen vroeger zo enorm goedkoop was. Blijkbaar heeft dit tragische voorval te maken met een jonge vrouw die geen begrip krijgt voor haar persoonlijke keuzes. laten we hopen dat ze de kracht zal hebben om zich uit een omgeving van indoctrinatie te kunnen ontworstelen en begrijpt dat "hel en verdoemenis" echt niet bestaan.
 • HendrikW

  3 jaar geleden
  Ik hoop ook dat degenen die haar met hel en verdoemenis vervloekten, nog eens nadenken over het effect van hun opstelling. Ze zullen toch niemand de dood willen injagen? Er zijn betere opstellingen.
 • Observer

  3 jaar geleden
  Ongelooflijk moedig en alert gereageerd. Hoop voor U dat het afloopt zoals ook U hoopt. Tegen het meisje zou ik willen zeggen: Jouw leven is het waard om geleefd te worden. Zoek zorgvuldig iemand die je kunt vertrouwen en stort je hart uit. Er bestaan mensen die naar je willen luisteren, altijd. Probeer dan je weg terug te vinden. Succes daarmee onbekend meisje.
 • HendrikW

  3 jaar geleden
  Alle lof voor deze vrouw maar wil iedereen ophouden met die hel-onzin. Allemaal menselijke verzinsels om anderen te onderdrukken. Dit is wat ervan komt. Dat wil je toch niet op je geweten hebben?
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  diep geraakt en ontroerd.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei