Willemien Vreugdenhil.
Volledig scherm
PREMIUM
Willemien Vreugdenhil. © Herman Stöver

Edese wethouder Willemien Vreugdenhil schond afspraken, dus moest ze weg

EDE - De Edese wethouder Willemien Vreugdenhil wilde via de gemeentesecretaris invloed hebben op de carrière van haar partner, een Edese ambtenaar. Dat heeft haar de kop gekost.

10 reacties

 • Gelderse Gravin

  2 jaar geleden
  ...en nu de straatjes schoongeveegd zijn, zien we de drek op het wegdek...
 • Gelderse Gravin

  2 jaar geleden
  Als de o zo nette brave keurige onkreukbaren, de hullie en zullie van 't huus vd gemeente  1 x aan zelfreflectie gaan doen....stapt iedereen op, uit "fatsoen" 
 • Gelderse Gravin

  2 jaar geleden
  Er zijn wethouders die grotere zonden hebben begaan.  Bedrog en minachting voor de burger in nood weegt voor mij zwaarder, veel zwaarder dan deze domme actie. Hoe je het ook wendt of keert, iedereen en dan bedoel ik iedereen krijgt een keer de rekening gepresenteerd. 
 • Aug

  2 jaar geleden
  Jammer. Voor zover uit de artikelen op te maken heeft ze keurig alles in openheid gedaan, en nu een domme fout gemaakt. Een keer een afspraak geschonden.De meeste politici doen dit soort dingen in het geniep en komen er mee weg. Zelfs als ze al een keer betrapt zijn.Ze wordt hiermee wel erg hard afgestraft. Een tik op de vingers en een welgemeend "nooit meer doen" was meer op z'n plaats geweest. Waarschijnlijk werd Willemien te populair voor haar "collega's".
 • Janno

  2 jaar geleden
  Ik denk dat de gemeentesecretaris, die immers nog pas sinds kort in dienst is, besloten heeft de veilige weg te bewandelen, en dus geen dealtje te maken met wethouder Willemien. Ik denk ook dat wethouder Willemien daar zeer verbaasd over zal zijn geweest. Want ambtenaren doen toch wat de bestuurders wensen?

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei