De Edeseweg tussen Ede en Bennekom is vanaf 16 januari eenrichtingsverkeer voor auto's en motoren. Fietsers kunnen nog wel in twee richtingen blijven rijden. Wel met een omweg hier en daar.
Volledig scherm
PREMIUM
De Edeseweg tussen Ede en Bennekom is vanaf 16 januari eenrichtingsverkeer voor auto's en motoren. Fietsers kunnen nog wel in twee richtingen blijven rijden. Wel met een omweg hier en daar. © Herman Stöver

Een jaar eenrichtingsverkeer tussen Ede en Bennekom in verband met aanleg Parklaan

Automobilisten of motorrijders die na 16 januari van Bennekom naar Ede willen rijden via de Edeseweg/Bennekomseweg, moeten omrijden. Vanaf die datum is er een jaar lang eenrichtingsverkeer over deze weg. Alleen verkeer vanuit Ede richting Bennekom mag dan van deze weg gebruikmaken.

3 reacties

 • Edwin Hinloopen

  2 maanden geleden
  Verkeer is net als en en vloed: het gaat heen en weer. Dus maakt het niets uit in welke richting welke kant op je nog rechtstreeks kunt rijden met de auto.
 • Anton van Aggelen

  2 maanden geleden
  Waarom geen gebruik maken van bovenbuurt viaduct voor langzaam verkeer vanuit bennekom
 • Jack van Dijk

  2 maanden geleden
  Kan dat niet omgedraaid worden, dat het eenrichtingsverkeer wordt voor het verkeer van Bennekom naar Ede? De reden dat de Parklaan er moet komen is juist om Bennekom te ontlasten van al het verkeer uit Ede. Dat was ook de belofte toen Ede de Enka wijk en de kazerne terreinen ging bebouwen. Nu blijf je Bennekom opzadelen met veel te veel verkeer.
 1. ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  NSC Nijkerk heeft het niet gemakkelijk in de vierde divisie B, maar peurde er zaterdag tegen FC Bilt een 2-3 zege uit. Dat werd eventjes gevierd bij de Nijkerkers. ‘Een gekkenhuis’, beschreef trainer Ruud van de Geest de euforie. Minder vrolijk ging het eraan toe voor Milan van Veldhuizen (Terschuurse Boys), Mehmet Akcan (HVC) en trainer Bert van den Brom (APWC). Zij kregen de rode kaart voorgehouden.

In samenwerking met indebuurt Ede