De politie bij de tabakszaak in Bennekom na de overval.
Volledig scherm
De politie bij de tabakszaak in Bennekom na de overval. © Dirk/RonV Media

Een overval met drie tegen één: ‘Zo laf van jullie!’, zegt het slachtoffer tegen de verdachte

ARNHEM/ BENNEKOM – ,,Weet je wel wat je mij hebt aangedaan?”, vroeg het slachtoffer van een overval dinsdag aan een van de vermeende daders die in het verdachtenbankje zat. De overval werd gepleegd in november vorig jaar, op een tabakswinkel in Bennekom. ,,Met drie tegen één. Zo laf van jullie! Jullie wilden even snel geld verdienen. Maar hebben jullie aan mij gedacht?”

13 reacties

 • bartmo

  3 jaar geleden
  Zwaarste straf is nog niet zwaar genoeg. Advocaat idem.
 • Lies Breuk

  3 jaar geleden
  Ik moet u bekennen dat ik, nu ik weet wat ik nu weet, mijn eerlijke hardwerkende zoon "liever" op de lijst van criminelen had zien staan, dan compleet kapotgemaakt zie worden door een organisatie die zich "inzet" voor mensen met een handicap of achterstand op de arbeidsmarkt. U denkt dat ik dit niet serieus meen, maar dat doe ik wel. Hij staat met lege handen, want een - tijdelijke - jobcoach is te duur ! Een crimineel wordt begeleid, krijgt huisvesting, een opleiding en medische kosten vergoed. Als ik wist wat ik nu weet....had ik mijn zoon "beter" opgevoed.
 • Jansen

  3 jaar geleden
  Al 19 jaar. En nog nooit met de politie in aanraking geweest .Knap hoor.
 • Drammerd

  3 jaar geleden
  ach arm jong!! Had zo’n nare jeugd dat hij er een overval door moest plegen en iemand een trauma moest bezorgen.. want tja.. het is zo vervelend allemaal. Aai over de bol krijgt ie terwijl er verdorie een flinke straf op moet staan! Als je zo groot bent om een overval te plegen, ben je ook zo groot om er voor te brommen!! 
 • ben rooijen

  3 jaar geleden
  Arme jongen, heeft waarschijnlijk een moeilijke jeugd gehad (geen lego, geen voetbalschoenen, mocht geen TV kijken)  Stuur hem maar een paar weken op vakantie

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei