Cees Jonker, chefkok van Auberge Navet in Apeldoorn, toont een afhaalgerecht met wildpaté klaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Jonker, chefkok van Auberge Navet in Apeldoorn, toont een afhaalgerecht met wildpaté klaar. © Maarten Sprangh

Een verloren wildseizoen? Op de Veluwe staan dit najaar haas en ree thuis op tafel

Komen de restaurants van hun eenden, fazanten en hazen af? Het wildseizoen is begonnen op de Veluwe, maar de horeca is verplicht gesloten. Wie somberheid verwacht, komt bedrogen uit. ‘Mensen maken het thuis gezellig.’

In samenwerking met indebuurt Ede

  1. Kijk hier live mee naar de persconferentie van Rutte na afloop van de ministerraad livestream

    Kijk hier live mee naar de persconfe­ren­tie van Rutte na afloop van de minister­raad

    15:11
  2. Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met shovel in Tiel
    Play

    Scooterrij­der zwaarge­wond na aanrijding met shovel in Tiel

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei