Volledig scherm
Joëlle Rebergen op station Veenendaal-de Klomp © Herman Stöver

Eeuwig blijven dansen

ValleivolkZe heeft ontegenzeggelijk iets kunstzinnig, Yoëlle Rebergen uit Veenendaal. En niet alleen door haar felgeel geverfde nagels.

Schijn bedriegt niet op station Veenendaal de Klomp, want de jeugdige Veenendaalse studeert dans. ,,Dansen wil ik mijn hele leven wel blijven doen. Ik vind het heerlijk, mijn moeder zorgde ervoor dat ik al op mijn vierde ergens op dansles ging. Ik ben haar eeuwig dankbaar daarvoor.’’

Ze heeft al een dansopleiding gedaan in Utrecht en begint binnenkort aan een tweede opleiding in Arnhem: ,,Ik houd van moderne muziek en jazzdance, ik wil hier graag mijn beroep van maken. Ik heb het mijn moeder ook echt wel eens gezegd: het was destijds een goede zet van haar om mij als kleuter te laten dansen.’’

Valleivolk (796)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei