E-choppers (niet op de Hoge Veluwe).
Volledig scherm
E-choppers (niet op de Hoge Veluwe). © Bert Beelen

Elektrische choppers niet langer welkom op de Hoge Veluwe: ‘paden worden gewoon te vol’

OTTERLO - Wie met een e-chopper - zeg maar een elektrische scooter - een rondje wil maken door het Nationale Park De Hoge Veluwe, kan dat plan schrappen. Het park heeft besloten om e-choppers met onmiddellijke ingang de toegang te weigeren.

10 reacties

 • Johann Janssen

  4 weken geleden
  @Sjors Boy jij leest niet goed. ze hebben het hier over een park waar je entree voor moet betalen. die paden zijn dus niet openbaar.
 • P Van de Kaa

  4 weken geleden
  @reggie Johnson, duidelijk geen natuurliefhebber. Maak de paden breder. Grapjas. Hahaha. Op de Hoge Veluwe ben je een bezoeker van de natuur, die natuur is er niet voor jou. Je pakt maar gewoon de fiets, nog gezond ook.
 • P Van de Kaa

  4 weken geleden
  Sjors Boy, het is geen openbare weg. De Hoge Veluwe is een park met entree waar je betaalt. Ze mogen dus zelf hun regels bepalen zolang deze niet de grondwet schendt. Doe je huiswerk voor je reageert.
 • Pim Willemsen

  4 weken geleden
  Misschien aardig om in herinnering te brengen: de witte fietsen zijn van oorsprong een idee uit de jaren zestig: de provo’s bedachten het witte fietsenplan: zag je een witte fiets ergens staan, dan mocht je die gebruiken, na gebruik liet je hem achter zodat een ander de fiets kon gebruiken. Er werden toen heel wat fietsen voor dat doel wit geschilderd.
 • janv meulen

  1 maand geleden
  Heel verstandig besluit , nu ook de wielrenners verbieden !!

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

De Vallei