Erwin, die op school niet mee kon komen, levert nu planten in heel Nederland: ‘Luikjes gingen open in mijn hersenen’

MET VIDEOZo’n vijftig soorten rhododendrons staan te pronken op kwekerij Nova Zembla tussen Lunteren en Barneveld. Eigenaar Erwin Adams (39) moet zichzelf soms in de arm knijpen. ,,Nooit gedacht dat mensen uit Zeeland en Friesland uren in de auto zouden zitten voor mijn advies.”

6 reacties

 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Lager en hoger opgeleiden bestaan niet mijns inziens ook niet, iedereen is opgeleid, de een wat anders dan de ander, en we hebben ze allemaal nodig!
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Je moet doen wat je leuk vindt, dat in de eerste plaats En al die kinderen die maar naar hoger onderwijs moeten van thuis, hoger dan ze eigenlijk aankunnen Dat is echt zielig! Werken met je handen is net zo waardevol, misschien nog meer! Goed gedaan man, als ik mijn tuin opnieuw aangelegd heb kom ik bij je langs, dol op Rhodondendrons
 • Cor Beets

  2 maanden geleden
  Ik rijd taxi naar een speciale school en ben bij diverse scholen geweest maar het lijkt wel alsof ze de kinderen alleen richting groen vakken vullen en de sociale werkplaats. Er zijn genoeg kinderen waar er meer inzit als zoeen school naar de individuele persoon kijken en er bij niet gelijk denken dat kunnen ze toch niet maar proberen ze wel die kant op kunnen. Dan kunnen ze later ook beter tussen de samenleving passen. Bij de school begin hun toekomst.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  mijn dochter van lbo naar mbo en hbo en universiteit nu rechter je doe er wat langer over , maar als je echt wil kan het ook . Dus ik snap ouders niet dat hun kind havo of vwo moeten doen . Als het kind dat niet kan , moet je het ook niet doen .En het leer plezier bij het kind verdwijnt. Ik heb mijn kinderen nooit gedwongen “ je moet huiswerk en leren “ en kijk nu 1 universiteit en de jongste HBO zelfde traject als zijn zus . Super trots
 • Evelien Ermers

  2 maanden geleden
  Goed verhaal. Als de interesse er is, kan je veel. Mijn zoon ook bijzonder onderwijs, is afgestudeerd op university of Glasgow. Hij is daar gevraagd 2 dgn in de week les te geven. Nederlands lukte echt niet VMBO b, daar Engels wel.

In samenwerking met indebuurt Ede