Anne van Dijk uit Boxmeer heeft de zeldzame aandoening CCI/AAI.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne van Dijk uit Boxmeer heeft de zeldzame aandoening CCI/AAI. © Theo Peeters

Eva, Ilona en Anne zijn 24/7 aan bed gekluisterd, hun laatste strohalm is een Spaanse dokter: ‘De euthanasieverklaring ligt al klaar’

Eva Peelen, Ilona Spee en Anne van Dijk hebben CCI/AAI, een nog relatief onbekende aandoening die deze vrouwen 24 uur per dag aan bed gekluisterd houdt. Er is een arts in Barcelona die hen kan opereren en hen weer zicht geeft op een betere kwaliteit van leven. Maar de operatie kost veel geld. Voor alledrie is een crowdfundingsactie gestart. 

4 reacties

 • Dick Slaats

  2 jaar geleden
  Besef wel dat een operatie die door de zorgverzekering in Nederland wel vergoed wordt, collectief door iedereen via belasting en verzekeringspremies betaald wordt. Juist bij crowdfunding heb je de keuze om niet te betalen.
 • Ans Brouwer

  2 jaar geleden
  Tinus Aardsen  ik heb zelf een kennis die naar Barcelona geweest is voor deze operatie . En zei is super blij dat het gelukt is . Ze is zelfs alweer op vakantie geweest met haar vriend. terwijl ze anders alleen op bed lag. het is schande dat de verzekerings maatschappijen in ons land dit niet willen vergoeden. Wel kunnen er miljoenen weg gegeven worden aan Brussel
 • tinus aardsen

  2 jaar geleden
  Word echt een hype die crowfundingacties!  vind het wel raar dat andere mensen moeten betalen omdat jij denkt dat je in Barcelona wel geholpen kan worden, wie zegt dat het 100% zo is? 
 • Loet

  2 jaar geleden
  Zo deprimerend te lezen wat voor ziektes je allemaal kan oplopen. Ik kan de dames alleen maar heel veel sterkte wensen.

In samenwerking met indebuurt Ede