Anne van Dijk uit Boxmeer heeft de zeldzame aandoening CCI/AAI.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne van Dijk uit Boxmeer heeft de zeldzame aandoening CCI/AAI. © Theo Peeters

Eva, Ilona en Anne zijn 24/7 aan bed gekluisterd, hun laatste strohalm is een Spaanse dokter: ‘De euthanasieverklaring ligt al klaar’

Eva Peelen, Ilona Spee en Anne van Dijk hebben CCI/AAI, een nog relatief onbekende aandoening die deze vrouwen 24 uur per dag aan bed gekluisterd houdt. Er is een arts in Barcelona die hen kan opereren en hen weer zicht geeft op een betere kwaliteit van leven. Maar de operatie kost veel geld. Voor alledrie is een crowdfundingsactie gestart. 

4 reacties

 • Dick Slaats

  8 maanden geleden
  Besef wel dat een operatie die door de zorgverzekering in Nederland wel vergoed wordt, collectief door iedereen via belasting en verzekeringspremies betaald wordt. Juist bij crowdfunding heb je de keuze om niet te betalen.
 • Ans Brouwer

  8 maanden geleden
  Tinus Aardsen  ik heb zelf een kennis die naar Barcelona geweest is voor deze operatie . En zei is super blij dat het gelukt is . Ze is zelfs alweer op vakantie geweest met haar vriend. terwijl ze anders alleen op bed lag. het is schande dat de verzekerings maatschappijen in ons land dit niet willen vergoeden. Wel kunnen er miljoenen weg gegeven worden aan Brussel
 • tinus aardsen

  8 maanden geleden
  Word echt een hype die crowfundingacties!  vind het wel raar dat andere mensen moeten betalen omdat jij denkt dat je in Barcelona wel geholpen kan worden, wie zegt dat het 100% zo is? 
 • Loet

  8 maanden geleden
  Zo deprimerend te lezen wat voor ziektes je allemaal kan oplopen. Ik kan de dames alleen maar heel veel sterkte wensen.
 1. Achtervolging door politie vanaf Duitse grens eindigt in horrorcrash: 18-jarige bestuurder zwaargewond
  video | update

  Achtervol­ging door politie vanaf Duitse grens eindigt in horror­crash: 18-jarige bestuurder zwaarge­wond

  OTTERLO - Op de Arnhemseweg in Otterlo is rond 02.00 uur donderdagochtend een eenzijdig ongeluk gebeurd . Daarbij is de 18-jarige autobestuurder zwaargewond geraakt. De horrorcrash vond plaats tijdens een achtervolging. De auto werd gezocht nadat het kenteken bij het passeren van de Duitse grens door een camera werd herkend. De auto stond gesignaleerd omdat er iets mee aan de hand was.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

De Vallei