Volledig scherm
Annelies van Reenen met haar kinderen in Bennekom © Herman Stöver

Fietsen met drie kinderen naar Bennekom

VALLEIVOLKBENNEKOM/EDE - Annelies van Reenen geniet van een prachtige nazomerdag met haar kinderen.

 Ze is met de fiets vanuit haar woonplaats Ede naar Bennekom gereden om daar wat te winkelen: ,,Ik kom hier graag, voor de kinderen is het veilig en het is lekker dichtbij. Voor mij is geluk een dag als vandaag. De zon schijnt en ik kan met mijn drie kinderen Sara. Mirthe en kleine Thomas lekker een eindje fietsen. Wat boffen we deze nazomer toch met het weer, ik vind het heerlijk.’’ Ze rijdt op een opvallende soort bakfiets, waar haar drie kinderen met gemak inpassen in de bak voor haar: ,,Natuurlijk is deze fiets best wel een beetje zwaar, dus ja, ik ben best blij dat het een e-bike is. En ik zie de kinderen de hele rit.’’

Valleivolk (691) De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei