Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Qphoto

Fietsroute dwars door dorp wordt maatwerk in Bennekom

BENNEKOM - Een nieuwe (snel)fietsroute aanleggen dwars door een groot dorp als Bennekom is geen kleinigheidje. Dat vraagt om maatwerk.

,,In een leeg buitengebied is het vrij eenvoudig. Hier stuit je natuurlijk op allemaal gevestigde belangen. Heel logisch’’, zegt de Edese verkeerskundige Daniël Willems, ,,maar dat betekent dat maatwerk per stukje route vereist is.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei