Zwembad De Peppel.
Volledig scherm
Zwembad De Peppel. © Herman Stöver

FNV boos over aanpak misstanden bij zwembad De Peppel in Ede

EDE - FNV Publiek Belang en FNV Recreatie zijn 'verbijsterd' over het gemak, waarmee er voorbij wordt gegaan aan de misstanden bij zwembad De Peppel in Ede. De bonden dreigen met acties.

5 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dieter weer. Man moet ophouden
 • A Vries

  4 jaar geleden
  Hou nou toch eens op met de zondag rust. We leven in een 24/7 maatschappij, en niemand verbied jou om zondags iets te doen, maar laat anderen vrij in die keuze !
 • Bas

  4 jaar geleden
  Dieter, je reactie in de eerste twee zinnen is prima. Daarna gaat het weer mis. Iedere keer als je wat roeptoetert denk ik: "als ie nou zijn mening zou geven zonder uit te wijden over zondagrust".  Ik mis namelijk het gedeelte even waaruit blijkt dat de pesterijen, intimidatie en seksuele intimidatie enkel op zondag plaatsvinden. De samenhang met een permanente zondagssluiting raakt dan ook kant noch wal. Treurig om te lezen dat een blijkbaar alledaags probleem gebruikt wordt om voor eigen parochie te preken. Zullen we het maar niet over misbruik binnen de kerk gaan hebben?
 • Dieter

  4 jaar geleden
  Schandalig dat de geschetste situatie al zo lang voortduurt. Tijd dat de gemeente ingrijpt en er een weer een goede werksfeer komt in het zwembad. Om de situatie weer te normaliseren zou een permanente sluiting op zondag een prima oplossing zijn, zodat al het personeel een standaard rustdag heeft. 
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  Erg, verschrikkelijk erg om te lezen dat zélfs in een zwembad personeel niet serieus genomen wordt, ook niet door de gemeente ! Ik zou, als ik burgemeester e.o. wethouder van Ede zou zijn, een avond uittrekken om met álle partijen om de raadstafel te gaan zitten. Komt men er niet uit, dan collectief naar de rechter. Je kunt niet eeuwig watertrappelen,  het is pompen en verzuipen !
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei