De prefab-woningen in Zeewolde, Apeldoorn, Culemborg, Den Haag en Ede kampten al rond de oplevering met onder meer scheuren in muren, trillende vloeren, geluidsoverlast, lekkages en scheve kozijnen en deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
De prefab-woningen in Zeewolde, Apeldoorn, Culemborg, Den Haag en Ede kampten al rond de oplevering met onder meer scheuren in muren, trillende vloeren, geluidsoverlast, lekkages en scheve kozijnen en deuren. © Ruben Schipper

Frustratie bij kopers prefab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’

EDE - Veel kopers vinden dat bouwbedrijf Slokker Innovate uit Zeewolde de problemen met de Spaarhuis-woningen te traag en slecht aanpakt. Dat blijkt uit een rondgang langs bezitters van woningen in Apeldoorn, Ede, Culemborg en Zeewolde. ,,Het voelt alsof we aan het lijntje worden gehouden.’’ Slokker stelt juist dat 93 procent van de klachten zijn of nu worden opgelost. Ondertussen bouwt het Zeewolder bedrijf geen Spaarhuis-woningen meer. 

Een half jaar geleden meldde de Stentor dat tientallen kopers van de zogeheten Spaarhuis-woningen van de Slokker-onderneming Innovate klachten hebben over de kwaliteit van hun koopwoning. De prefab-woningen in Zeewolde, Apeldoorn, Culemborg, Den Haag en Ede kampten al rond de oplevering met onder meer scheuren in muren, trillende vloeren, geluidsoverlast, lekkages en scheve kozijnen en deuren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei