Van linksboven met de klok mee: Ineke Nijland, Malou Zewal, Kees van de Kruit, Ralf de Groot en Wouter Merjenburgh.
Volledig scherm
PREMIUM
Van linksboven met de klok mee: Ineke Nijland, Malou Zewal, Kees van de Kruit, Ralf de Groot en Wouter Merjenburgh. © Rolf Hensel/Herman Stöver

Gaan we wel of niet naar het terras? ‘Toen avondklok werd ingevoerd, waren er minder besmettingen’

Daar zijn ze dan, de eerste versoepelingen van de maatregelen tegen het coronavirus. Hoewel er dagelijks flink wat besmettingen worden gemeld en de ziekenhuizen vol liggen met coronapatiënten, waagt het kabinet een stap richting het ‘oude normaal’. Hoe valt dat bij jou en mij? 

15 reacties

 • Albert van der Broek

  1 jaar geleden
  LOL Laat je maar lekker bedonderen door de Horeca. Een kop koffie kost inkoop nog geen 15 cent. Op een terras is € 3,- geen uitzondering. Wat dacht je van een gemiddeld wijntje: 10 cl voor € 4,50. Een hele fles: 1 voor de prijs van 3 à 4. En niet te lang blijven zitten, hè! Zo gaat men toch liever naar een park, daar kun je lekker zuipen, rondhangen, rotzooi en herrie maken. Dat wordt gedoogd. Waarom zo'n heisa over die terrassen? Dat is voor de happy few. De rest weet inmiddels beter. Effect: 0
 • Karin Vink

  1 jaar geleden
  Nou het wordt vast druk, blijkbaar hoeven mensen niet te werken tot 18.00 uur.
 • JP Slot

  1 jaar geleden
  Inderdaad grappig om te zien dat iemand die een ander de oren wast over een taalfout daarbij zelf niet minder dan drie keer in de fout gaat. 1 Een zin wordt afgesloten met een punt en na die punt volgt dan een spatie. 2 De ene krast de andere na (of de een krast de ander na). 3 Het zijn toch echt twee haakjes en niet twee haakje.
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  Zolang landelijke bestuurders gewoon de grondwet kunnen overtreden en niet opzouten, kunnen handhavers, inspecteurs en boetes van mij ook opdonderen.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Helemaal goed Geert, deze personen denken alles beter te weten en praten elkaar na.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei