Ook vorig jaar ging het Kunstfestival voor Kinderen niet door. In plaats hiervan had de organisatie toen knutselpakketten samengesteld die werden uitgedeeld op de Bennekomse basisscholen.
Volledig scherm
Ook vorig jaar ging het Kunstfestival voor Kinderen niet door. In plaats hiervan had de organisatie toen knutselpakketten samengesteld die werden uitgedeeld op de Bennekomse basisscholen. © Herman Stöver

Geen Kunstfestival voor Kinderen in Bennekom, wél workshops in De Kunstfactorij

BENNEKOM - Het Kunstfestival voor Kinderen, dat op 28 augustus zou worden gehouden in het centrum van Bennekom, gaat niet door. In plaats daarvan kunnen kinderen deze zomervakantie workshops volgen in De Kunstfactorij aan de Dorpsstraat.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    2

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei