Volledig scherm
© W. Harthoorn

Geparkeerde auto brandt uit in Ede, vuur mogelijk aangestoken

EDE - Een auto heeft vanmorgen in brand gestaan op de Arnold Koningsstraat in Ede. De wagen heeft veel schade opgelopen door het vuur. 

De hulpdiensten werden tegen 7.45 uur gealarmeerd door omwonenden. Zij hoorden vlak voor de brand enkele harde knallen en vermoeden dat het vuur is aangestoken. De politie doet daar onderzoek naar.  Ook een andere auto op de parkeerplaats liep schade op. Daar ontstond een gat in de achterruit. 

Brandweerlieden hebben het vuur geblust. Niemand is gewond geraakt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

    Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

    ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei