GGD drukt in Ede gaspedaal in, Arnhemse huisarts wacht op levering; zó verloopt het vaccineren in de regio

videoNog ruim twee maanden. Dan moet iedere volwassen Nederlander volgens minister Hugo de Jonge zeker één keer kunnen zijn geprikt. Hoe gaat het eraan toe bij de vaccinerende GGD-medewerkers en huisartsen? ‘De Gelderlander’ neemt poolshoogte.

6 reacties

 • janneke janssen

  1 maand geleden
  @anneke, beste mevrouw ik adviseer u om geen krant en het internet zo veel mogelijk te mijden. Ik weet echt niet waar u al deze onzin vandaan haalt. Niet goed gekeurde vaccins. Waar denk u dat u leeft? En tuurlijk mag u weigeren om u te laten enten, maar om vervolgens te zeggen dat ik als gevaccineerde gevaarlijk ben, vind ik een schande. Hoe komt u er op. Met stelligheid durf ik te zeggen u onzin verkoopt.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Op internet staan vele video's met waarschuwingen voor het vaccin. Zolang het niet is goedgekeurd zal ik het niet nemen, en blijf goed uit de buurt bij gevaccineerden die mij nu kunnen besmetten met varianten.
 • Johan van Oranje

  1 maand geleden
  RiVM en GGD zijn een ramp in deze Pandemie.
 • ingrid verheul

  1 maand geleden
  Al die mensen die Moderna of Pfizer krijgen.. Ik benijd ze ten zeerste. 60- 64 kan alleen maar AstraZeneca krijgen.
 • Tonny Stuijvenberg

  1 maand geleden
  Ach, onze huisarts heeft ook tot nog toe nog geen enkel vaccin ontvangen, dus kan ook nog steeds niet beginnen met vaccineren. Dus WEER loopt men achter de feiten aan net als de afgelopen 14 maanden.
 1. Zwanger en corona? Dan loop je meer risico om op ic te belanden, maar sta je achteraan voor vaccin
  Play
  PREMIUM
  video

  Zwanger en corona? Dan loop je meer risico om op ic te belanden, maar sta je achteraan voor vaccin

  Zwangeren met corona blijken wel degelijk een hoger risico te hebben op een ernstig verloop van de ziekte. Meer dan vierhonderd zwangeren belandden met Covid-19 in het ziekenhuis, van wie 36 op de ic, blijkt uit nieuwe cijfers. Toch staan ze achteraan in de rij voor een vaccinatie. ,,Zij hebben wel een baby aan boord. Je hebt te maken met twee mensen in plaats van één.’’

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei